• arma3.png
  • assassin.png
  • battlefield.png
  • battlefront.png
  • crysis.png
  • need.png

Официален блог на WebEKM EKM очаквайте сайта онлайн скоро.

Download Free Templates http://bigtheme.net/ free full Wordpress, Joomla, Mgento - premium themes.

Wij (The Fruits) zijn een echte fun clan.

 

Welkom op de website van de .:.TF.:. The Fruits Clan, dé Nederlandse multi-gaming clan waar gezelligheid voorop staat!

Deze clan is gestart met de bedoeling om gamen leuk te maken, gewoon gaming with fun. Games zoals CSS, Bad Company 2, Battlefield 3 en 4, League of Legends, Minecraft en nog veel meer games spelen met teams sommige serieus, maar veelal voor onze fun. Multi-gaming is daarom ook ons motto.

Wij zijn een Nederlandse gaming clan, maar ook onze vrienden uit andere landen komen regelmatig op bezoek op onze teamspeak.

Uiteraard zijn wij op zoek naar gezellige enthousiaste leden. Het maakt daarbij niet uit of je beginnend of gevorderd bent het belangrijkste is dat je fun hebt, in principe is iedereen vanaf 15 jaar welkom!

Als je lid wilt worden, kijk dan hier om te zien of je aan de paar eisen die we hebben voldoet! zo ja dan zien we je graag op onze teamspeak om kennis met je te maken.

Je kunt op onze website verder nog onze activiteiten (bijv. aankomende lanparty`s wars en teams), op onze forum kun je dingen vinden die over onze clan gaan maar ook diverse andere dingen lanparty`s, pc projecten etc.

En natuurlijk hebben wij ook een facebook!

http://www.facebook.com/TheFruitsClan

Kortom, genoeg redenen om ons te joinen!

Game groeten,

The Fruits Clan
 

Onlain bookmaker bet365.com - the best bokie